jennyburman.blogg.se

2014-11-10
22:17:41

Måndag

Att ligga och smsa halva natten är kanske inte den smartaste idén när man har skola dagen efter. Men trots att jag somnade vid typ 3 inatt så har jag ändå varit väldigt pigg idag. Var inte sådär seg föreläsning som det ibland kan vara utan idag snackade vi mycket och sen skulle vi skriva kompaniorder i grupp, så då gjorde man någonting hela tiden.
 
Efter lunch hade vi något som kallas för plutonens timme. Plutonchefen delar med sig av saker han vill ha sagt och vi tar upp saker som vi vill ha sagt. Gick snabbt idag. Sedan hade vi det klassiska måndagsflåset.Varje måndag har vi gemensam fys, ibland i pltuton och ibland i nivåanpassade grupper. Idag var det språngmarsch med utrustning. Dock har jag problem med mina hälar så jag och några till från kompaniet var ute på vanlig marsch i 50 minuter istället. Borde kanske gjort något annat istället som inte belastar hälarna, men ibland vågar man inte säga emot så då är det bara att svälja och ta emot och göra som man blir tillsagd. Ville egnetligen spara hälarna lite då jag har löpträning imorgon med kommendanten. 06.30 ska vi ses! Så jag får nog se till att inte tillbringa halva natten smsandes igen.
 
Kvällen har tillbringats med att tvätta (6 maskiner! Måste tvätta oftare) samt pluggande. Har en hemtenta som ska in och seminarier både onsdag, torsdag och fredag denna vecka!